Compressiezorg & Huidtherapie

Cynthia von Meyenfeldt - Medische CompressieZorg is leverancier van onder andere therapeutische elastische kousen en specialist op het gebied van medische compressiezorg. Al meer dan twintig jaar leveren wij therapeutische elastische kousen en andere compressie hulpmiddelen en geven wij advies over medische compressie aan patiënten en zorgverleners.

Wij buigen ons over alle hulpvragen op het gebied van compressiezorg, geven advies hierover, verwijzen door of terug indien noodzakelijk en passen compressietherapie toe in combinatie met de levering van therapeutische elastische kousen, aan- en uittrekhulpmiddelen, verbandsystemen als CircAid en FarrowWrap en overige verbandmiddelen.

Tevens is één van onze medewerkers Marloes van der Wiel werkzaam als huid- en oedeemtherapeut wat inhoudt dat patiënten met lymfoedeem ook bij ons terecht kunnen voor manuele lymfedrainage, mechanische compressietherapie (Lymfapress) en lymftaping. Voor meer informatie over lymfoedeem en de behandeling hiervan kunt u contact met ons opnemen of sturen wij u op verzoek een folder toe.

Onze hoofdvestiging zit in Laren.
De andere locaties zijn in Hilversum, Blaricum, Bussum, Laren & Huizen

Cynthia von Meyenfeldt

035-69 89 258
www.meycare.com
info@cynthiavonmeyenfeldt.nl

logo-meycarecompressiezorg