HilverZorg, welkom!

HilverZorg is een zorgorganisatie gericht op ouderenzorg. Ruim 1500 medewerkers gaan dagelijks aan de slag voor onze (circa) tweeduizend klanten, verspreid over acht woondienstencentra, verpleeghuizen en in de thuiszorg in Hilversum. Wij bieden ketenzorg, dat wil zeggen dat onze klant voor alle soorten zorg, van licht tot en met heel intensief, bij ons terecht kan.

Woondienstencentrum Lopes Dias

Medio 2013 is in Hilversum Noord een woondienstenzone gerealiseerd met als bruisend hart het woondienstencentrum Lopes Dias. Hier kunnen alle wijkbewoners gebruik maken van zorg, dienstverlening en faciliteiten. 

In vleugel D van woondienstencentrum Lopes Dias heeft HilverZorg 39 zorgappartementen waar klanten met een zorgvraag zelfstandig kunnen wonen. De appartementen zijn voorzien van een aangepaste badkamer met vaste douchestoel, verhoogd toilet met armsteunen en een rolstoeltoegankelijk balkon. Daarnaast zijn alle appartementen voorzien van een alarmering systeem. De zorgverlening is 24/7 in de vleugel van HilverZorg aanwezig. Om in aanmerking te komen voor één van onze appartementen heeft u een indicatie nodig. Voor meer informatie over het verkrijgen van een indicatie kunt u terecht bij ons Klantcentrum.

HilverZorg biedt ook thuiszorg!

De wijkteams van HilverZorg Thuis bieden zorg aan huis in Hilversum en Nieuw-Loosdrecht. De zorg wordt volledig ingevuld door (wijk)verpleegkundigen en verzorgenden in de wijkteams zelf. De wijkteams zijn 24 uur per dag bereikbaar voor de klant, familie, huisarts en andere verwijzers.

HilverZorg Alert

Wilt u veilig, comfortabel en zelfstandig wonen met de zekerheid dat u in noodsituaties altijd contact kunt maken met professionele hulpverlening? Met de personenalarmering van HilverZorg Alert is hulp 24 uur per dag en 7 dagen per week binnen handbereik.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het

 

Naast de HilverZorg woon-zorgappartementen en het wijkteam Lopes Dias, dat alle zorg aan huis voor u kan organiseren, zijn er diverse andere participanten (fysiotherapeut, logopedist, diëtist, apotheek, huisarts enz.) en een welzijnsorganisatie in Lopes Dias gehuisvest. Met elkaar zorgen wij er voor dat Lopes Dias, het kloppend hart van Noord, voor jong & oud hét centrum is voor "gezelligheid, gezondheid & welzijn".

In vleugel D van HilverZorg zijn zowel de bewoners van Lopes Dias als alle wijkbewoners van harte welkom!

HilverZorg biedt voor alle bewoners van het woondienstencentrum en de bewoners van de wijk leuke, gezellige optredens en activiteiten aan in het woondienstencentrum.

Lijkt het u leuk om te bloemschikken, schilderen, kaarten maken, spelletjes te spelen of andere mensen te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee, u bent van harte welkom!

Voor meer informatie kunt u terecht bij de informatie balie van het wijkcentrum, bel rechtstreeks met het WoonZorgTeam Lopes Dias 035-760 80 03 , of via email m.licher@hilverzorg.nl

HilverZorg_logo

Voor meer informatie over HilverZorg, HilverZorg Thuis en HilverZorg Alert kunt u terecht op onze website www.hilverzorg.nl  of kunt u contact opnemen met ons Klantcentrum 035-6260400.