Versa Welzijn

Versa Welzijn beheert verspreid over het Gooi en de Vechtstreek diverse wijkcentra, jongerencentra, peuterspeelzalen, ontmoetingsgelegenheden voor senioren en informatie- en adviespunten. Daarnaast ondersteunt Versa Welzijn groepen bewoners bij het realiseren van verbeteringen in hun buurt of wijk. Ook voor het maatschappelijk werk, mantelzorg-ondersteuning, vrijwillige thuishulp (maatjesproject) kunt u terecht bij Versa Welzijn. 
Wilt u meer informatie over Versa Welzijn, neem dan een kijkje op onze website: www.versawelzijn.nl

Het wijkcentrum van Lopes Dias
In het woondienstencentrum Lopes Dias beheert Versa Welzijn het wijkcentrum en organiseert daar met en voor buurtbewoners van alle leeftijden activiteiten. Er is een ontmoetingsruimte waar u terecht kunt voor een kopje koffie/thee of om de krant of een tijdschrift te lezen.
In Lopes Dias is een peuterspeelzaal en een jongerencentrum van Versa Welzijn gevestigd en in de diverse cursusruimtes worden activiteiten georganiseerd voor o.a. kinderen en ouderen.
U kunt denken aan Yoga, kookgroepen, teken- en schildercursussen enzovoort.
De Wonen Welzijn Zorg adviseur houdt spreekuur in het wijkcentrum en u kunt hier ook terecht voor een afspraak met de consulent mantelzorgondersteuning of de maatschappelijk werker.

Wilt u zelf een activiteit organiseren in het wijkcentrum?
Neem dan contact met ons op: 035-623 11 00.

Vrijwilligers
In het wijkcentrum zijn veel vrijwilligers actief. Misschien bent u nu nog niet actief als vrijwilliger maar vindt u het wel leuk om af en toe als vrijwilliger aan de slag te gaan. Vrijwilligers worden bijvoorbeeld ingezet als gastheer/vrouw achter de bar, bij de receptie/informatiebalie, bij het organiseren van de rommelmarkt of om mensen met vervoer te helpen van huis naar een activiteit.

Lijkt het u leuk om u als vrijwilliger in Lopes Dias in te zetten? Bel 035 623 11 00

Dank
Voor de activiteiten en de inrichting van het wijkcentrum heeft Versa financiƫle ondersteuning ontvangen van o.a.

  • St. Het Vierkerkenhuis
  • Fundatie Van den Santheuvel, Sobbe
  • Oranje Fonds
  • St. Het R.C. Maagdenhuis / St. Brentano
  • RCOAK
  • VSB fonds
  • Fonds Sluyterman van Loo, Ouderenprojecten

 Heel veel dank daarvoor.

 Logo's

 Sluyterman